Exodus OTS
Witam.
Ja bym proponowa³ organizowaæ na serwerze eventy co niedziele lub w innych odstêpach czasu.
Mo¿na np. zrobiæ co¶ w stylu konkursu na arenie i nazwaæ to np. "Beatdown"
Równie¿ mo¿na zorganizowaæ inne np. zrobiæ bossa jakiego¶, którego trzeba by³oby rozwaliæ z ekip± i by siê pojawia³ np. co miesi±c.
Pomys³ów jest sporo, wiêc mo¿e wypada³oby je wcieliæ w ¿ycie.
Co o tym s±dzicie?
Administrator
Co do potwora jest quest na 600 lvl'u nazywa sie Exodus 6 mil hp super loot mega itemki. A co do tych weekendów to trzba by by³o wukupiæ serwer dedykowany. Musia³bym pobieraæ jakies pieni±dze a nie wiem czy kto kolwiek da rade zainwestowaæ oprócz mnie..
Administrator
Dobra pamiêtaj o tym ¿e nie bede mial komputera wlaczonego 12 godzin... Ja za prad place takze.. A jak by byl dedyk to zupelnie inaczej..
Wiecej graczy by bylo, zainteresowanie by wzroslo itd..
Wiem, ¿e nie bêdziesz mia³ go 12 godzin. To chyba oczywiste. Ale mo¿na takie co¶ zorganizowaæ jak bêdzie serwer za³±czony i bêdzie z 10 ludzi online. Przecie¿ na 2 godziny dziennie go w³±czysz i to tym bardziej w weekend. Prawda?
Jak chcesz dedykta to 70-100z³ p³acisz. Jak ots stoi na xml to troche trudno bêdzie Ci znale¼æ firme ¿eby Ci go hostowa³a. Na dedykta bym siê chêtnie dorzuci³.
A wgl masz konto bankowe ¿eby uzbieraæ za sms'y na dedykta ?