Exodus OTS
Witam.
Ja bym proponował organizować na serwerze eventy co niedziele lub w innych odstępach czasu.
Można np. zrobić coś w stylu konkursu na arenie i nazwać to np. "Beatdown"
Również można zorganizować inne np. zrobić bossa jakiegoś, którego trzeba byłoby rozwalić z ekipą i by się pojawiał np. co miesiąc.
Pomysłów jest sporo, więc może wypadałoby je wcielić w życie.
Co o tym sądzicie?
Administrator
Co do potwora jest quest na 600 lvl'u nazywa sie Exodus 6 mil hp super loot mega itemki. A co do tych weekendów to trzba by było wukupić serwer dedykowany. Musiałbym pobierać jakies pieniądze a nie wiem czy kto kolwiek da rade zainwestować oprócz mnie..
Administrator
Dobra pamiętaj o tym że nie bede mial komputera wlaczonego 12 godzin... Ja za prad place takze.. A jak by byl dedyk to zupelnie inaczej..
Wiecej graczy by bylo, zainteresowanie by wzroslo itd..
Wiem, że nie będziesz miał go 12 godzin. To chyba oczywiste. Ale można takie coś zorganizować jak będzie serwer załączony i będzie z 10 ludzi online. Przecież na 2 godziny dziennie go włączysz i to tym bardziej w weekend. Prawda?
Jak chcesz dedykta to 70-100zł płacisz. Jak ots stoi na xml to troche trudno będzie Ci znaleźć firme żeby Ci go hostowała. Na dedykta bym się chętnie dorzucił.
A wgl masz konto bankowe żeby uzbierać za sms'y na dedykta ?