#1 2011-11-26 16:08:19

Cenzorm

Administrator

Punktów :   

Cenzorm

Nick w grze: Cenzor

Coś o sobie: Nazywam się Marcin, mam 16 lat. Gram w tibie już jakiś czas. Interesuję się informatyką i
                   koszykówką. Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej to po prostu spytajcie.

Ile czasu grasz w Tibie?: Ciężko zliczyć, ale pamięta się czasy nawet 7.6

Dlaczego właśnie Ty?: A dlaczego nie? Można powiedzieć, że mam doświadczenie. Znajdą się różne pomysły.
                                Zależy do czego byłbym wam potrzebny. Zajmowałem się mappingiem jakiś czas jednak
                                nie jest on na wysokim poziomie. Brałem udział w kilku projektach niestety nie udanych
                                przez resztę ekipy ;/ Wystarczy wam tych informacji.

Ile czasu możesz nam poświęcić: Zależy. Wiadome w dni nauki szkolnej to ze 2-3 godziny bo wiadomo jest jeszcze
                                nauka. W weekendy więcej. Jeżeli będziecie potrzebowali to postaram się wejść w danej
                                chwili.

Pozdro dla was. xD

#2 2011-11-26 16:09:44

GoD neXer

Moderator

Punktów :   

Re: Cenzorm

Nie gadałem, nie pisałem, nie miałem styczności. Więcej niż neutral na razie nie będzie.

#3 2011-11-26 16:10:26

GOD Exodus

Administrator

Punktów :   

Tego czasu to troche za mało.. Ja tez mam nauke i jakos daje rade.. Czekam na opinie innych

#4 2011-11-26 16:17:31

Cenzorm

Administrator

Punktów :   

Co do czasu to 3 godziny to jest trochę. Mogę poświęcić więcej jeżeli będzie trzeba. Nie napisałem przecież, że 2-3 godziny maks. Tylko, że tyle spokojnie mogę wam poświęcić. Może być go nawet więcej.

Stopka forum

RSS